Hvad betyder hosting?

Hvad betyder hosting? 2015-11-24T14:16:04+00:00

Hvad betyder hosting?

Hosting kommer fra ordet ‘host’, som betyder vært. I denne forbindelse betyder hosting, at vi er værter for dit økonomisystem. Vi opbevarer dine data sikkert og tager back-up af det hele. Samtidig stiller vi også de bedste og nyeste programmer til din rådighed, så i bund og grund bliver vi din eksterne IT-afdeling på nogle områder.

Hosting er en måde at reducere dine udgifter på. Der er penge og tid at spare. Du slipper for at bruge tid og ressourcer på driften af økonomisystemet, du undgår at investerer i servere, og du vil spare tid på internt support – alt dette klarer vi for dig.

Prisen er et fast månedligt beløb, hvilket gør, at du kommer til at kende dine udgifter på dit økonomisystem uden ubehagelige overraskelser.

Bestilling hos Dynamic Network

Når du bestiller en hosting-løsning (C5 eller NAV) igennem Dynamic Network, bliver tilknyttet en af vores hostingpartnere i netværket. Dermed har du altid adgang til en kompetent ekspertice inden for enten Dynamics C5 eller Dynamics NAV.

Partneren vil hjælpe dig med import af data og lignende, og vil ligeledes kontakte dig for at sikre sig, at du får den rigtige løsning.

Bestil eller læs mere om leje af Microsoft Dynamics C5 online eller leje af Microsoft Dynamics NAV online.